27,5-es MTB kerékpárok típusai

MTB kerékpár

MTB kerékpár

Ha Ön egy kicsivel többre vágyik, mint nyugis, laza tempójú bringázás, akkor most figyeljen! Az MTB kerékpárok 27,5-es kategóriája sokkal több pluszot képes nyújtani, mint azt Ön elképzeli. A 27-es modellből is több típusú kerékpár létezik. Vegyük például a Dema Pegas 1.0 Black-Redet, amely ez évben lett piacra dobva. Valószínűleg sokan bizonytalanok a méret kiválasztásában, és felteszik a kérdést, hogy mitől jobb a 27,5-es, mint a 26-os vagy a 29-es?

Rengeteg visszajelzést kaptunk az elmúlt időkben, amiből megállapíthatjuk, hogy a 27,5-es modell MTB kerékpárok kerekei a legstabilabbak. Kisebb vázának köszönhetően összehasonlítva a 29-essel, meg fogja tapasztalni, hogy kanyar bevételekor kevésbé inog, mint 29-es testvére. Szintén ez említett példánnyal összehasonlítva érezni fogja, hogy sokkal könnyebben gyorsul, mint a 29-es. A 26-os MTB kerékpárok modelljeihez hasonlítva pedig megállapíthatja, hogy jóval gyorsabb, köszönhetően a nagyobb keréknek. Mivel könnyű alumínium váza van, és Shimano 21 sebességváltó rendszer van rá felszerelve, így emelkedőre is könnyedén kimászik.

Természetesen a teleszkóp megléte is nagyon fontos a kemény terepeken, amit akkor sem kell nélkülöznie, ha a 27,5-es MTB kerékpár mellett dönt. A Kellys Madman 27,5-es kategóriának több alcsoportja van. Megismerheti a Kellys Madman 10, 30, 50 27,5-es változatait. Sokrétű színskála közül választhat, így elfelejtheti az unalmas színeket. Ezek a kerékpárok is a 2016-os kollekció darabjai. Strapabíró járgány, amelyet korosztálytól függetlenül bárki használhatja. Az említett MTB kerékpár mindegyikére akciós ajánlataink vannak.

Ugye Önnek sem mindegy, hogy mennyi pénzért vásárol egy minőségileg megbízható és kiemelkedő biciklit? Nézzen fel honlapunkra, és tájékozódjon legfrissebb árajánlatainkról! Meg fog lepődni, ugyanis rengeteg pénzt spórolhat egy-egy járgány megvásárlásakor. Nem beszélve arról, hogy időben is mennyit nyer. Hiszen nem szükséges felkeresni szaküzleteket, mert itt mindent megtalál. Részletes leírást olvashat minden MTB kerékpár modellről. A bringák műszaki állapota is részletesen fel van vázolva honlapunkon.