A KPE cső ideális a vízvezetésre

Kpe cső

Kpe cső

Egy öntözőrendszer lelke a szivattyúrendszer, ami azért felel, hogy a víz a megfelelő mennyiségben érkezzen az elosztó szájához. Innen már a csőrendszer feladata, hogy a vizet a megfelelő helyre szállítsa.

A KPE cső elsősorban a víz szállítására használható, ugyanis ez képezi egy öntözőrendszer vázát. A KPE cső eléggé kemény anyagból készült, hogy a kisebb mechanikai beatvakozásnak ellenálljon, de eléggé hajlékony arra, hogy bizonyos méretű hajlításokat is létre lehessen vele hozni. Ez a tulajdonsága ideális alapanyaggá teszi a vízrendszerek kiépítésére.

A KPE cső szerelésére sokfajta és különböző méretű csapot, szerelvényt hoztak létre, amelyek egyaránt szerelhetőek hideg és meleg eljárással. Ennek fényében, a KPE cső szerelése egyszerű és kimondottan könnyen kombinálható más csőrendszerekkel. A fémcsövekkel ellentétben, nem rozsdásodik, nem hajlamos a lerakódások felfogásában, a belső felülete teljesen sima, ezért a baktériumok és vízi állatok sem képesek életteret találni benne maguknak.