mega játék

A Mega játék mindenkinek örömet szerez

Sokat segít a felfedezésben, a megismerésben és a tanulásban. A Mega játék a legkisebbeknek nyújt kiváló elfoglaltságot. A tervezés során a fejlesztők legfőbb célja az volt, hogy a fejlődést és a tanulást elősegítse, miközben nagyszerű szórakozást biztosítson.

A különböző alakú és színű elemeket tartalmazó készlet a finommotorikus készségek generálását támogatja. A kisebb-nagyobb alkatrészek összeillesztése a kéz- és az ujjmozdulatokra pozitív hatással van. A színben és formában eltérő elemek pedig sokat segíthetnek az árnyalatok megtanulásában és az alakzatok felismerésében.

A Mega játék lehetőséget kínál arra, hogy a gyermek felépítse a saját kis világát, az elképzeléseit követve. A gyártó egyébként a biztonsági szempontokra is nagy hangsúlyt fektet. Minőségi anyagokat használ fel, amelyek kifejezetten tartósak. A műanyag az egyik leggyakrabban igénybe vett alapanyag, hiszen jól formázható, könnyű és masszív. A fa Mega játék is rendkívül népszerű, hiszen természetes és kellemes fogású elemekből áll.