A mozgássérült WC önállóságot biztosít

Mozgássérült wc

Mozgássérült wc

Elkerülhetetlenül megtörténnek a balesetek, amelyekből gyakran visszafordíthatatlan tragédiák alakulnak ki. A mozgássérült emberek óriási hányada nem veleszületett fogyaték miatt kénytelenek tolószékben leélni az életüket. Ezeknek az embereknek az élete pár nap leforgása alatt gyökeresen megváltozott.

Az életfeltételek javítására, a lakást is teljesen át kell alakítani, a fürdőben mozgássérült WC és kapaszkodó szükséges. A mosdóban teljes akadálymentesítésre lesz szükség, minden útban álló bútort, berendezést át kell helyezni.

A frissen fogyatékossá vált emberekre óriási pszichikai nyomás súlyosodik, nehezen képesek feldolgozni a megváltozott helyzetet. Nagy segítségnek számít, ha a fogyatékos, a mozgássérült WC és az akadálymentesítő berendezések segítségével megtarthatja valamilyen mértékben az önállóságát. Az első pár hónap lefolyása alatt mindent meg kell tenni azért, hogy a beteg jó kedélyállapota megmaradjon, ne forduljon magába. Ebben a periódusban gyorsan depresszióssá válhat a balesetet szenvedett személy.