A párátlanító készülék csodákra képes

Párátlanító készülék

Párátlanító készülék

Penészesek a falak? Folyik a bejárati ajtón és az ablakokon a víz? Akkor Önnek a párátlanító készülék jelenti a megoldást a problémájára. Ugyanis a penész és a nedves felületek oka is a magas páratartalom, amit egy modern párátlanító készülék már első alkalommal, néhány óra alatt ideális értékre tud visszahozni.

Amikor pedig már sikerült kiszárítani a falakat és a penész is eltűnt, akkor ez a nagyszerű berendezés napi félóra üzemidővel beállítja az optimális páratartalmat. Sőt, ha automata üzemmódra kapcsolja, akkor azzal sem kell foglalkozni, hogy elindítsuk a készüléket, mivel egy beépített páramérővel van ellátva, ami ha túl magas értéket észlel, akkor a párátlanító készülék akcióba lép.

Amikor elér az ideális tartományba, akkor ki fog kapcsolni és alvó üzemmódba várja a következő lépést, így garantáltan az energiafogyasztás sem fog megnövekedni, ha egy ilyen praktikus eszközzel lép fel a penész ellen. Jöjjön el a szellozoshop.hu weboldalra és válassza ki a lakás méreteihez megfelelő modellt, hogy minél hamarabb egészséges levegő és ragyogó falak vehessék körül!