A stílustanácsadás különböző lépései

Profi stílustanácsadás

Vannak olyan személyek, akiknek sehogy sem sikerül az alkatuknak, stílusoknak megfelelő ruhatárat kialakítaniuk, bármennyire szeretnék. A K&S Stúdió a megsegítésükre léptette életbe a stílustanácsadás szolgáltatását, azzal a nemes céllal, hogy hozzájáruljon azon személyek kifogástalan megjelenésének kialakításához, akik hozzájuk fordulnak tanácsért.

Első lépésként a testalkat felmérésével kezdődik a stílustanácsadás, ezt követi a testalkat jellegzetességeinek a felmérése. Ezután a testalkathoz illő szabásvonalak megkeresése következik a nyakkivágástól a nadrághosszig. Utána beszélgetés jön az életmódodról és közösen meghatározásra kerül az öltözködési stílus, amelyik a legjobban tükrözi a személyiséget.

Budapesten, Óbudán vehető igénybe a stílustanácsadás, ami leginkább nőknek szól, de ugyanakkor férfiaknak is elérhető hasonló szolgáltatás. Mindenképpen érdemes ehhez a szakemberhez fordulni bárkinek, hogyha tanácstalan az öltözködést illetően. Ő biztosan segíteni fog abban, hogy mindenki megtalálja azt, amit keres.