Alapos munkát végez a gyémánt lyukfúró

lyukfúró

Lyukfúró

A hidegburkolás egyik komoly kihívása a pontos és precíz lyukfúrás. Ezt a műveletet nem lehet akármivel elvégezni, ugyanis a gyakran nagy keménységgel rendelkező csempelapok nehezen dolgozhatóak meg a megfelelő eszközök nélkül. A magas minőséget képviselő gyémántszemcsékkel ellátott lyukfúró megbirkózik a kihívásokkal.

A körkivágóknak több típusa érhető el, annak függvényében, hogy vizes vagy száraz körülmények között szeretne velük dolgozni. A TLS lyukfúró kínálatában, az eltérő méretek és egyedi képességek terén sincs hiány. Némelyik típus fel van szerelve úgynevezett turbó szegmenssel, ami nagy sebesség mellett is megengedi a körkivágást.

A lehetőségek tárháza tehát széles, ezért mindenki az igényének megfelelően válogathat. A csináld magad megoldásokban a lyukfúró használata gyakran elengedhetetlen, mivel a különféle gépészeti elemek felszereléséhez helyet kell készíteni, amit ilyen formában van mód a legegyszerűbben megoldani. Mivel minden feltétel biztosított, nincs más, mint célirányosan választani ezen termékek közül.