állítható zuhanyajtó

Az állítható zuhanyajtó egyszerűen telepíthető

A fürdőszoba tervezésénél rengeteg aspektusra kell figyelni, hogy a funkció és az esztétika tökéletes egyensúlyban legyen. Egyike azoknak az innovatív megoldásoknak, amelyek egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek és a tisztálkodó helyiség használatát még kényelmesebbé teszik.

Mivel testreszabható, így az állítható zuhanyajtó a kabin méretéhez könnyedén igazítható. Ideális megoldásnak bizonyul a nem szabványos méretű terekbe. Lehetővé teszi a pontos illeszkedést, ezáltal optimalizálja a vízszigetelést és megakadályozza a víz kifolyását.

Az állítható zuhanyajtó modern kialakítással rendelkezik. Az egyszerű, letisztult vonalak és az átlátszó üvegfelületek nemcsak vizuálisan növelik a teret, hanem optikailag is tágasabb és világosabb érzetet keltenek.

Az edzett biztonsági üvegből készült termék kiválóan ellenáll az ütéseknek és a hőmérséklet változásainak. Az egyszerű kialakítás és a minimális illeszkedések miatt, az állítható zuhanyajtó könnyen tisztítható, így a vízkő és a szappanlerakódás eltávolítása sem problémás.