Az elektromos kapu érzékeny rendszer

Elektromos kapunyitó

Az automata kapuk időnként karbantartásra szorulnak, különben éppen a legrosszabbkor fognak elromlani és nem tudunk majd kiállni az udvarról, hiába kellene sietni valahová. Sőt, ami egyszer elektronikát tartalmaz, az lényegében bármikor beadhatja a kulcsot, az elektromos kapunyitó rendszer szintén okozhat gondot, még akkor is, ha rendszeresen el vannak végezve a karbantartási feladatok.

Persze azzal, hogy egy szaki rendszeres időközönként átnézi, megvizsgálja az elektromos kapunyitó alkatrészeit, csökkenthető a meghibásodás esélye, de teljesen akkor sem lehet kizárni. Tehát felkészültnek kell lenni arra is, hogy egyszer, minden előjel nélkül, a kapu nem fog nyílni.

Ilyenkor a legfontosabb, hogy ne próbálkozzunk házi módszerekkel, hanem minél hamarabb hívjunk szakértőt, aki a lehető legrövidebb idő alatt kiszáll a helyszínre és akinek az elektromos kapunyitó javítása szinte már gyerekjáték. Így oldható meg a leggyorsabban a probléma és így tudjunk majd mi is minél előbb végezni a saját feladatainkat.