Az energetikai tanúsítványról vagy más nevén e-zöldkártyáról

Az energetikai tanúsítványról

Az energetikai tanúsítványról

Mi is tulajdonképpen az e-zöldkártya? Ez egy olyan okirat, amelyben meghatározzák egy épület vagy egy önálló rendeltetésű egység energia teljesítőképességét. Mindezt jogszabály szerinti számítási módszer alapján állapítják meg.

Mire használható az energetikai tanúsítvány? Például, ha szeretné eladni ingatlanát, akkor e nélkül a dokumentum nélkül szinte lehetetlen lesz a végcél elérése. Megszerezni azonban roppant egyszerű, hiszen egyre több vállalt foglalkozik kiállításával és igen rövid idő alatt képesek megszerkeszteni a tanúsítványt.

Persze több lépés szükséges ehhez. Mindenek előtt fel kell keresni a vállalkozást, majd ezután megvárni amíg a hozzáértő mérnök elvégzi az ingatlan helyszíni felmérését, ami alapján akár már pár órán belül elkészülhet az energetikai tanúsítvány. Mindez pedig egyetlen nap lefolyása alatt megtörténhet, legalábbis, ha megfelelő céghez fordul. Ha Ön is ezt szeretné, akkor az energia-tanusitvany.eu internetes oldalra látogasson el és bátran kérje segítségüket! Gyors és egyszerű folyamat, ezért jó, ha mihamarabb elkészítteti Ön is ingatlana energetikai tanúsítvány bizonylatát.