Az infraszauna elégeti a kalóriát

Infraszauna kabin

Aki megpróbált már megszabadulni pár kilótól, az tudja, hogy ez sokszor nagyon nehéz, még akkor is, amikor megvan a rendszeres testmozgás és a helyes táplálkozás. Gyakran azonban az embert a sikertől csak egy bevált módszer választja el. Sokaknál ez az infraszauna, aminek testsúly csökkentő tulajdonsága rég óta ismert.

Képes elégetni a felesleges kalóriákat és segít a súly-ellenőrzésben is. Az infraszauna kipróbálásakor egyszerre megy végbe a verejtékképződés és a kalória elégetése úgy, hogy közben a szervezet vérkeringése felgyorsul. Egy átlagos kondiban lévő ember egyetlen szaunázás után csaknem 500 gramm verejtéket képes kibocsátani, és ami talán ennél is egyedülállóbb, az, hogy közben el tud égetni akár 500 kalóriát is.

Ez azt jelenti, hogy nem csupán vizet veszít, de súlyt is. Ebben, a többi szaunához hasonlítva, az infraszauna nagyon sajátos, ugyanis akár háromszáz százalékkal is hatásosabban teljesít. Nem is csoda, hogy aki csak teheti, az infraszauna mellett dönt, ugyanis ebben csalódni nem lehet.