Az internet és tv együtt is megrendelhetőek

Internet és tv együtt

Internet és tv együtt

Ha nincs kedve külön szolgáltatótól megrendelni az internetet és a tv-t, akkor az Invitel ajánlata kapóra jöhet Önnek. Itt az internet és tv együtt is megrendelhető, tehát nem kell a két ügyet egymástól külön kezelni. Ráadásul árengedményt is kaphat, ami nagy előnyt jelent ebben a helyzetben.

Most nemcsak az összevonás miatt van akció, hiszen az Invitel elengedi a belépési díjat és a hűségnyilatkozat aláírása esetén, további engedményeket biztosít. Az internet és tv együtt ráadásul több csomag tekintetében is választható, ezért érdemes lehet mérlegelni, hogy melyiknek a megrendelése lenne a leggazdaságosabb.

A költséghatékonyság jegyében egyébként díjcsomagot is lehet váltani a későbbiekben, ha valaki azt érezné, hogy számára mégsem megfelelő az a konstrukció, amire korábban lerakta a voksot. Az internet és tv együtt ennek tekintetében remek választás lehet, hiszen a világháló gyors,

a csatornák száma pedig magasnak mondható. Tegyük hozzá, hogy a kínálat is igen színes, tehát ne tétovázzon, hanem érdeklődjön az Invitel ügyfélszolgálatán a lehetőségekkel kapcsolatban!