Bandatagoknak olcsóbb a gyerekruha webáruház

Lucky Vampire Gang® modell

Lucky Vampire Gang® modell

Termékeinket elsősorban webáruházunkból értékesítjük. Aki személyesen szeretné átvenni a megrendelt ruhákat, annak erre, viszonteladóinkon keresztül van lehetősége, illetve előre egyeztetett időpontban, cégközpontunkban is megoldható az átvétel.

Mivel a gyártás és a tervezés a mi feladatunk, ezért nem tartózkodunk mindig az irodában. Ezért jó megoldás a gyerekruha webáruház, hiszen ezen keresztül mindig elérhetőek vagyunk. Manapság egyre többen választják ezt a vásárlási módot, hiszen nem kell a város egyik feléből a másikba menni, csak leülni a gép elé és egy kis időt szánni a válogatásra.

A Lucky Vampire Gang® védett márkanévvel ellátott ruháink a gyerekruha webáruházon keresztül, otthonról is kényelmesen összeállíthatóak. Érdemes egyszerre több darabot vásárolni, hiszen már nyolcezer Forint felett mi álljuk a szállítási költséget.

A félreértések elkerülése végett, a baloldali menüben mérettáblázatot is mellékeltünk, hogy könnyebb legyen eligazodni a gyerekruha webáruház méretei között.