baseus autós töltő

Baseus autós töltő fekete színben

Utazás előtt mindig oda kell figyelnünk arra, hogy a mobiltelefonunk teljesen fel legyen töltve, nehogy éppen akkor hagyjon cserben, amikor a legnagyobb szükségünk volna rá. Egyébként a probléma könnyen orvosolható a Baseus autós töltő segítségével.

Az eszköz tartója egyszerűen rögzíthető az autó szellőzőrácsára, így kényelmesen tölthetjük a mobilunkat az utazás során is. Az eduna.hu webáruházból megrendelhető Baseus autós töltő villámgyors töltést tesz lehetővé. Fekete színben érhető el, aminek köszönhetően minden autóba passzol.

Ez a nagyteljesítményű gyorstöltő nem fog cserbenhagyni, még a hosszabb utak alatt sem. Háromszoros védelemmel rendelkezik, rövidzárlat, túlterhelés és túlmelegedés ellen. Akár 3 eszköz egyidejű töltésére is alkalmas, könnyedén csatlakoztatható rá okostelefon, laptop, táblagép.

Természetesen több típusú Baseus autós töltő is szerepel a webáruház termékpalettáján, ezért tanácsos megtekinteni a teljes felhozatalt, mielőtt egyik vagy másik modell megvétele mellett döntenénk.