A Cluedo társasjáték fényt derít a rejtélyre

Izgalmas kalandok várnak

Akik szeretik a rejtélyeket, azokra feledhetetlen kalandok várnak. Egy palotában játszódik a Cluedo társasjáték, ahol rejtélyes dolgok történnek. Az lesz a feladatod, hogy megtaláld a gyilkosság elkövetőjét.

Nem lesz egyszerű dolgot, mivel rengeteg szobán át vezet az út, ahol mindig újabb és újabb nyomra fogsz bukkanni. Mindig nézz a hátad mögé, mert nem mindenkinek áll érdekében, hogy ráakadj a tettesre, ezért az utad számtalan buktató fogja szegélyezni.

A Cluedo társasjáték igazi krimi hangulatát idézi meg azoknak, akik belevágnak a kalandba. A varázsát annak köszönheti, hogy mindig megdolgoztatja az agyat, nem hagyja egy percre sem lankadni a figyelmet és elő kell venni a logika jobbik felét, ha a Cluedo társasjáték állította akadályok ledöntésére készülünk.

A szórakozást a Hasbro játékok készítője garantálja. Ennek a kiadónak igazán nagy neve van a szakmában, ezért az izgalom a tetőfokára fog hágni a Cluedo társasjáték közben. Felszínre fogja hozni mindenkiben a detektívet, akinek megfelelő stratégiát kell kialakítania.