Cluedo társasjáték – izgalmak és rejtélyek

Cluedo társasjáték

Egy bizonyos kor után, a gyermekek is kedvelik és olvassák, nézik a detektívregényeket, filmeket, így lesznek nagy kedvenceik. Az élmény fokozható azáltal, hogy olyan társasjátékot játszanak, amelyekből visszajön a milliónyi izgalom.

Ebben a témában nem szabad kihagyni a Cluedo társasjáték különböző fajtáit, amelyek most megvásárolhatóak a jatekotthon.hu webáruház jóvoltából. A klasszikus rejtélyek játéka megidézi előttünk a legjobb detektívregények misztikumát. A játék során Sherlock Holmes legjobb módszereit alkalmazva kell megoldani a rejtélyt és rács mögé juttatni a tettest. A megoldás nehézségét fokozza, hogy mindjárt 6 gyanúsított is akad, tehát nem lesz egyszerű rájönni arra, hogy melyikük az igazi tettes.

A Cluedo társasjáték most 14%-os kedvezménnyel kapható a webshopban, amit érdemes kihasználni, mert anyagilag megéri. Csak pár kattintást igényel a rendelés. Főleg most, a téli hónapok kezdetén, amikor a család elég sok időt tölt a lakásban, igazán jól jön egy érdekes, izgalmas társasjáték.