DD Step gyerekcipő méhecskés mintával

DD Step gyerekcipő

DD Step gyerekcipő

Gyermeke biztosan szívesebben fogja felvenni a lábbelijét, ha kényelmesen tud benne szaladgálni. Ebből a szempontból biztosan nem okoz csalódást a DD Step gyerekcipő, hiszen a gyártók ügyeltek arra, hogy kifogástalan legyen a minőség. Még jobb, ha a lábbeli esztétikai szempontból is szép, mert így a kicsik rajongani fognak érte.

A méhecskés mintával ellátott DD Step gyerekcipő tépőzárral nyitható, ami azt jelenti, hogy nem lesz nehéz az öltözködés sem. A vastag talprésznek és az orrpántnak köszönhetően védve van a gyermek lába.

A légáteresztő anyag arról is gondoskodik, hogy ne fülledjen bele a kicsi a láb. A DD Step gyerekcipő hagyományos talpbetéttel vásárolható meg, aminek köszönhetően kényelmes lesz a viselése. A lábbeli többféle méretben (19-24) is megrendelhető, ezért bátran látogasson el a gyerekcipoabc.hu oldalra, ahol képeket is láthat a cipőről.

A DD Step gyerekcipő hamarosan a csemeték kedvence lesz a stílusos kialakításnak köszönhetően. A cseregaranciának hála, attól sem kell félnie, hogy ha esetleg rossz méretet rendel a gyermekének, azt nem cserélik be.