A Dune HD Connect médialejátszó

Médialejátszó

Médialejátszó

A filmnézést tekintve mindenki olyan eszközökre vágyik, amelyek garantálják a kifogástalan minőséget és a teljes mozis élményt, ami felejthetetlenné és még egyedibbé teszi ezt a tevékenységet. Ennek elérése érdekében a médialejátszó központi elemnek bizonyul, azonban fontos megjegyezni, nem mindegy, hogy az ember melyik modellt választja.

Kétségtelen, manapság a Dune HD Connect médialejátszó bizonyul sokak választásának, amiben nem lehet csalódni. Ez a típus nem sokkal nagyobb, mint egy 9 V-os elem, de a kis méret nyilvánvalóan nem azt jelenti, hogy nem príma kvalitású és roppant modern. A korszerűséget a beépített Wireless N adapter és az ethernet csatlakozó garantálja, ami által biztosított a WiFi hálózaton történő használat.

Ennek az alkalmazása is igen egyszerű, hiszen a médialejátszó könnyen csatlakoztatható a TV vagy az erősítő hátlapi HDMI bemenetéhez, aminek köszönhetően a kezelés történhet telefon vagy táblagép segítségével. A modern jellege miatt nem is vitás, a médialejátszó új szintre emeli az otthoni filmnézést.