Egy Aviva alaptanfolyamon bárki könnyen beletanulhat az Aviva módszerbe

Be lehet jelentkezni az Aviva alaptanfolyamokra

Sok hölgy érzi úgy, hogy a testsúlya, a fizikai állapota nem megfelelő, ezért szeretne valami tornázni, edzeni. Az azonban, hogy pontosan milyen mozgásformát válasszon ahhoz, hogy az eredmény ne maradjon el, korántsem egyszerű kérdés. Érdemes valaki olyat keresni, aki szakképzett oktató. Budapesten Aviva alaptanfolyamokra is lehet jelentkezni, ha valaki megismerkedne az Aviva módszerrel.

Ez egy összetett mozgásformát jelent, amit a magyar származású Aviva Gabriella Steiner fejlesztett ki egészségügyi problémák megelőzésére és enyhítésére. Hatékonyságáról mi sem árulkodik jobban, mint az évi majdnem 1000 résztvevő, és azok kivétel nélküli pozitív visszajelzése. A gyakorlatok sok, hormonális jellegű panaszt segítettek megszüntetni, mind a férfiak, mind a nők körében, amit sokszor gyógyszeres kezeléssel sem sikerült elérni. A módszert egy hivatalosan képzett Aviva módszer oktatótól lehet elsajátítani az általában hétvégenként szervezett alaptanfolyamokon. Ezekre a valtozasmuhely.hu weboldalon lehet jelentkezni. A soron következő alkalmak időpontja mindig fel van tüntetve a honlapon. A részvételi díj személyenként 15000 Ft, amelyből 4000 Ft-t előlegként kell kifizetni, a fennmaradó összeget pedig a helyszínen. Az órákra lehet tornaruhában érkezni, vagy van a helyszínen is lehetőség az átöltözésre, kell gondoskodni folyadékról, illetve akinek az egészségügyi állapota úgy kívánja, valamilyen harapnivalóról.

A tanfolyamon elsajátított gyakorlatokat otthon is lehet majd végezni, amihez segítséget nyújt az órán megvásárolható Aviva könyv, de lehet gyakorolni közösségben is, a gyakorló órákon. Mivel a módszer a minél nagyobb hatékonyság miatt nemcsak gyakorlatokat tartalmaz, hanem légzéssel, testhasználattal, táplálkozással kapcsolatos útmutatást is, így akár személyre szóló életviteli tanácsokat is lehet kérni az oktatótól. Ha Ön is szeretne változtatni fizikai állapotán, erőnlétén, általános közérzetén, jelentkezzen az Aviva tanfolyamra és tanulja meg egy szakképzett oktatótól a gyakorlatokat!