Emotiva XMC-1 házimozi processzor

Emotiva XMC-1

Emotiva XMC-1

Sokan elkövetik azt a hibát, hogy telepakolják a szobát drága hangfalakkal és erősítőkkel, majd nem értik, hogy miért torz mégis a hangzás. Nos, a szoba akusztikai tulajdonsága is sokat ronthat a hangzás minőségén. Ezt képes kiküszöbölni az Emotiva XMC-1 házimozi processzor. A hanghullámok egymásra tolódásából adódó torzulásokat, mint amilyen a gerjedés vagy a kioltás, még a szoba akusztikai tulajdonságainak javításával sem tudjuk minden esetben elkerülni.

Ezért, ilyen esetekben nélkülözhetetlen az Emotiva XMC-1, ha valóban élethű hangzást akarunk biztosítani. A házimozi processzorok nem tartoznak ugyan a legolcsóbb kiegészítők közé, viszont, ha mozi szobát építünk, akkor tisztában kell lennünk azzal, hogy rengeteg kiadással jár. Nem érdemes nekikezdeni, ha nem szánunk rá elég pénzt. Már egy nagyfelbontású televízió készülék megvásárlása sem olcsó mulatság és az még csak darabkája az egész mozi rendszernek. Amire még biztos szükségünk lesz, az a hangfal szett.

Ez lehet álló vagy asztali, attól függően, hogy mekkora szobában szeretnénk használni. A nagyobb hangfalakhoz pedig erősítőre is szükség lesz. Az Emotiva XMC-1 feladata továbbítani a hangzást és természetesen annak javítása, kiszűrje a zavaró jeleket, háttérzajokat, élethűvé tegye az egész élményt. Ezt tökéletesen el is végzi egy ilyen készülék. Használatával úgy érezhetjük magunkat, mintha a cselekmény közepébe csöppentünk volna. Ehhez persze megfelelő teljesítményű hangsugárzókra is szükségünk lehet.

A téli hónapokban egyre többen döntenek úgy, hogy házimozi termet építenek maguknak, hiszen a hideg időjárás a lakásba kényszeríti az embereket, amikor el kell tölteni valamivel az időt. Az Emotiva XMC-1 most akciós áron vásárolható meg a HázimoziStudió internetes áruházában. Ha siet, akár 200 ezer Forintot is megspórolhat a készülék árából. Ne habozzon sokáig, hiszen a kedvezményes ajánlat csak rövid ideig érvényes! Keresse fel az áruház honlapját vagy látogasson el személyesen a bemutatóterembe, ahol kipróbálhatja az eszközöket vásárlás előtt!