feszültségmentesítő lemez

Feszültségmentesítő lemez hidegburkolatok alá

Sokan nem tudják, de a különféle anyagok között mindig jelen van egy úgynevezett felületi feszültség. Ez sajnos azon személyeknek, akik építkeztek már, egyáltalán nem új kifejezés. A fentiekben említett probléma kiküszöbölésére kiváló megoldás a feszültségmentesítő lemez. Az elsősorban hidegburkolatok (csempe, járólap) alá ajánlott kiegészítő kül- és beltéren egyaránt ideális választás.

Ha esetleg felújít egy régi házat és a mostani járólapot kerámiára vagy óriásiméretű csempére szeretné kicserélni, akkor a feszültségmentesítő lemez ne maradjon ki! Muszáj felhasználnia, hiszen ezen kiegészítő hiányában a járófelület megrepedhet. Ráadásul, ha nem szeretné a betonaljzat dilatációjának vonalában vágni a csempéket, akkor feltétlenül szüksége lesz a feszültségmentesítő lemezre.

Ha ezt a fontos elemet nem hagyja ki a felújítás során, akkor a végeredmény csodaszép és igényes lesz. Tekercses kiszerelésben érhető el a vitalkolor.hu webáruházban. A lemezek könnyen guríthatóak, rugalmasak és nagy szakítószilárdsággal bírnak.