Finom és hasznos a lenmagpehely

A lenmagpehely nagyon egészséges

Sokféle bajra használják a lenmagot, hiszen számtalan jó tulajdonsággal rendelkezik az egészséget illetően. Kitűnő választás lehet azoknak a lenmagpehely, akik bélrenyheséggel, székrekedéssel küszködnek és amit megvásárolhatnak a bulkshop.hu webáruház polcairól.

Gyógyászati célú fogyasztásához az egyik legjobb feldolgozási mód a pelyhesítés, ami a magok finom lapításával, illetve őrlésével kivitelezhető. Omega 3 forrás, tehát gyulladáscsökkentő hatású, valamint az érelmeszesedést is megakadályozza. Lenmagpehely fogyasztható reggelire szezámmal, lekvárral, napraforgóval vagy gyümölccsel, de sóval ízesítve is nagyon finom.

Müzlibe vagy joghurtba is bele lehet keverni, de kenyérbe és süteményekbe is belesüthető. Azonban vigyázni kell vele, mert közvetlen fogyasztásához bőséges folyadékbevitel szükséges, pontosabban 3 dl/1 evőkanál. Igazán olcsó a lenmagpehely, a webshopból 790 forintos kilónkénti áron szerezhető be. Jó tulajdonságai mellett, igazán ízletes a lenmagpehely. Próbálja ki Ön is minél hamarabb!