Fogyókúra több proteinnel

Sikeres fogyókúra

Fogyni mindenki másért akar. Van, aki könnyebben érzi jól magát, van, aki a szép test reményében teszi ezt, vagyis rengeteg okból kifolyólag lehet a fogyókúra mellett dönteni. Fontos azonban megjegyezni, hogy mindig válasszuk az egészséges módját ennek a folyamatnak, mivel így testileg és lelkileg is sokkal kevésbé megterhelő!

A koplalás a legrosszabb módja ennek, hiszen a test amikor táplálékhoz jut, megpróbálja azt hasznosítani, ráadásul az idegekre rossz hatással van az állandó éhezés. Az egészséges fogyókúra azonban nem erről szól. Egyszerűen meg kell változtatni a táplálkozási szokásainkat, a haszontalan, “üres” kalóriás szénhidrátok helyett, válasszunk több fehérjét!

A magas fehérjebevitel ugyanis az éhséget is kordában tartja, ami egy kúra alatt elengedhetetlen. Jó hír viszont, hogy a fogyókúra alatt sem kell lemondani az édességekről. A peakshop.hu webáruházban számos finom és egészséges nyalánkság várja a vásárlókat, amelyek segítségével ráadásul a kúra szabályait sem szegjük meg. Még palacsintát is ehetünk!