Gimnasztikai labda a narancsbőr ellen

Gimnasztikai labda

A kiváló sporteszközök ismérve, a praktikusságon túl, az első osztályú és minőségi kivitelezés. A TheraBand több évtizede a vásárlók széleskörű igényeit kiszolgálva igyekszik megalkotni a tökéletes tornaeszközt, ráadásul megfizethető áron.

A gimnasztika labda számos pozitív tulajdonsággal rendelkezik, többek között tehermentesíti a gerincet, helyes testtartást és egyensúlyérzéket eredményez, illetve hatékonyan erősíti a hát- és hasizmokat. A gimnasztikai labdán való rugózás nemcsak szórakoztató, de kiválóan javítja a koncentrációt, ezáltal nagymértékben növeli a teljesítőképességünket is. Modern világunkban egyre többen végeznek ülőmunkát, ami hosszútávon komoly és kínzó hátfájást eredményez.

A labda segítségével megelőzheti a fájdalmat, csak szánjon néhány percet a napi használatára! Kiválóan alkalmazható rehabilitációs célokra, gyógytornára, nyújtáshoz vagy erősítő edzések során. A hölgyeknek oly sok fejfájást okozó narancsbőr a praktikus és méltán kedvelt gimnasztika labda segítségével nagymértékben csökkenthető.