A hímzett terítő jól mutat a nappaliban

Ön is gondolkodott már azon, hogyan lehetne szebbé varázsolni a szobáját? Egy különleges, hímzett terítő megvásárlásával jól járhat, tehát válasszon egyet a kezihimzesbt.hu oldaláról!

Főleg a klasszikus stílusban berendezett szobák esetében lehet remek döntés az innen való rendelés. Az apró virágokkal kivarrt termék ajándék gyanánt is nyugodtan megvásárolható. A zöld szegéllyel rendelkező hímzett terítő bármelyik szobába új színt hozhat. Közepes, 90×90 centiméteres méretének köszönhetően képes letakarni a nappaliban lévő asztalt is.

Érdemes vigyázni az anyagra, hiszen az Aida vászon viszonylag sérülékenynek mondható. Azonban a tetejére nyugodtan helyezhet vázát egy csokor virággal, hiszen így sokkal szebbé teheti az összképet.

Esetleg, ha mégsem tetszik Önnek annyira a hímzett terítő, akkor saját kezűleg is készíthet egyet a kezihimzesbt.hu oldalon megvásárolható kellékekkel. Csupán vászonra, tűre és fonalra lesz szüksége, és már indulhat is az alkotás! Néhány minta segítségével csodaszép dísztárgyakat hozhat létre egy kis gyakorlást követően.