Időjárásnak is ellenálló könyöklő

Könyöklő

Könyöklő

Az ablakok a legtöbb esetben a házak ékességének számítanak, ám csak akkor teszik teljes mértékben mutatóssá az épületet, ha a nyílászáróhoz és a ház színéhez is illő ablakpárkányokkal együtt vannak beszerelve.

Ennek nemcsak esztétikai előnyei vannak, hiszen egy párkány funkciója alapvetően az, hogy lepergesse illetve levezesse a csapadékot. Az ablak-parkany.hu weboldalon első osztályú minőséggel rendelkező műanyag könyöklő kapható több színben.

Egyéni méretre szabatható a megrendelés alkalmával, ráadásul térítésmentesen. Az itt megvásárolható összes könyöklő ellenáll az ultraibolya sugaraknak, vagyis a Nap nem képes meghajlítani vagy bármilyen egyéb módon deformálni az alakját.

Itt igaz ugyan, hogy minden párkány PVC alapanyagú, de attól sem kell tartani, hogy kicsit nagyobb súlybeli megterhelés alatt behorpadna, köszönhetően a sűrű bordázottságának. Ez az igencsak strapabíró és nagyon jó ár-érték aránnyal rendelkező könyöklő megrendelhető hagyományos fehér, stílusos dió továbbá aranytölgy színben egyaránt.