Jelentkezz: felsőfokú angol nyelvvizsga

Felsőfokú angol nyelvvizsga mindenkinek

Felsőfokú angol nyelvvizsga mindenkinek

A különböző nyelvi bizonyítványok ma már mindenkinek megváltoztathatják az életét, hiszen ha külföldre készülünk dolgozni vagy más okból, akkor mindenképp beszélnünk kell valamilyen más ismert nyelvet is. Jelenleg a felsőfokú angol nyelvvizsga lehet ütőképes, hiszen az angol nyelvet minden országban beszélik.

A Be Happy nyelviskolában minden szükséges „hozzávalót” meglehet találni egy sikeres vizsgához, hiszen mielőtt kezdődne az adott nyelvvizsga, előtte 10 héttel megkezdődik a diákok felkészítése. Ha Te is sikeresen szeretnéd elvégezni a felsőfokú angol nyelvvizsgát, akkor érdeklődj a fent említett nyelviskolánál, őket a következő címen érheted el: www.behappynyelviskola.hu.

A felkészítők ideje alatt a tanárok felmérik a diákok tudását, és így felhívják a tanulók figyelmét az esetleges hiányosságokra, így a különböző témakörök újratanulásával a szókincs is fejlődik. A próbavizsga és a felsőfokú angol nyelvvizsga közötti időszak alatt kell felkészülni, ami körülbelül 10 hét, és minden héten 6 vagy 4 órát kell foglalkozni, hogy a vizsga sikeres legyen.