Kábelnet: olcsó megoldás otthonra

Kábelnet

Kábelnet

Az internetezés minden háztartásban központi szerepet foglal el. Azonban fontos, hogy a jó minőségű net kímélje a pénztárcát is. Az Invitel kábelnet megoldást jelent erre a problémára, hiszen kiváló áron várja az érdeklődőket, szerte az országban. A net mellé tévécsatornákat is biztosítanak, hogy esténként a családdal közös filmezésre is lehetőség nyíljon.

Egy olyan profi kábelről van szó, amin eddig csak a televíziót sugározták az otthonába, de most már szélessávú internet is a rendelkezésére áll. Számos ok miatt érdemes ezt a kábelnet szolgáltatást választani. Az egyik, hogy nem kell hozzá vonalas telefon előfizetés. A másik pedig, hogy havi fix díjról van szó, tehát korlátlanul használhatja úgy a netet, mint a tévét is.

Igénye szerint választhatja ki a csomagokat. Mindemellett gyorsan letölthet vele bármit, hiszen a szélessávnak köszönhetően időt takaríthat meg. Számos kedvezményben részesül az, aki a kábelnet mellett több szolgáltatást is szeretne igénybe venni az Inviteltől. Részletekért kattintson a weboldalra!