Kenyérsütés Libor Mária szerint

Kenyérsütés

Kenyérsütés

Tóthné Libor Mária, a makói nagyszerű házipék, a legnagyobb szeretettel adja át tudását minden sütni akaró számára, a 2014 augusztusában megjelent receptes könyvén és híres gasztroblogján keresztül. Sőt, akár személyesen is tanulhatunk tőle, mert mára már tanfolyamokat is tart és televíziós adásokba is meghívják. Kövessük Tóthné Libor Máriát a kenyér illat útján és fedezzük fel a kenyérsütés varázsát! 8 fejezetből álló könyve a legnagyobb figyelemmel és odaadással van felépítve.

Az első fejezet minden tudnivalót bemutat a kenyérsütés elsajátításáról. Fotókkal, részletes, érthető leírásokkal találkozunk a könyv lapozásakor, így mindegy hogy gyakorlottak vagyunk vagy sem, mert Tóthné Libor Mária segítségével, türelmünkkel és az alapanyagokkal biztos nagyszerű kenyeret fogunk sütni. Mária azt mondja, hogy szeretettel kell bánni a kelt tésztával mert lelke van, így felfedezhetjük, hogy a kenyérsütés egy különleges folyamat, ami örömadásról és kapásról szól, vagyis varázsa a szeretet körül forog.