Kockás has gyorsan

Kockás has gyorsan: mennyire lehetséges?

Sokan szembesülünk azzal, hogy az ünnepi nagy evések után bizony néhány kiló súlyfölösleget látunk magunkon a tükörben, a nadrágjaink sem jönnek ránk olyan könnyen, mint régebben. Az elhatározás pillanatok alatt megszületik a fogyókúrát illetően, de a kockahas nem olyan könnyen alakítható ki, mint ahogyan gondolnánk. A www.intenset.hu weboldalon is kitérnek erre. A célunkat kizárólag megfelelő diétával és rendszeres edzéssel érhetjük el.

Voltaképpen egyik sem működik a másik nélkül, mert hiába tartunk edzéseket, ha mindenfélét, különböző időpontokban összeeszünk és ugyancsak fölöslegesen diétázunk mozgás nélkül. Gyakorlatilag rendszer és rendszeresség szükséges ahhoz, hogy jól látható eredményt érhessünk el. Olyan mozgásrendszer kell, amit könnyen be tudunk illeszteni az életünkbe, mert annak semmi értelme nincs, hogy megvásároljuk a kondibérletet és nem érünk rá rendszeresen járni.

Ebben az esetben fölöslegesen dobnánk ki a pénzt. Célszerű az említett weboldalon található Intenset edzéstervet és diétát kipróbálni, bár kellő kitartás és elhatározás kell hozzá, hiszen 12 hetes programról van szó. Lapos hasunk nemcsak a hasizomgyakorlatoktól lesz, hanem a zsírvesztéstől. Azért szükséges edzeni a hasizmokat, hogyha lemegy a zsírtömeg, akkor egy izmos, kockás has bukkanjon elő. Kemény munkát igényel a kockahas kialakítása, de nem lehetetlen. Ha képesek vagyunk arra, hogy naponta végezzük a megfelelő mozgásformát, miközben betartjuk a szakemberek által összeállított diétás étrendet, akkor előbb-utóbb meglesz az áhított kockahas.

Amennyiben nem érzünk magunkban kellő elszántságot, nem éri meg hozzákezdeni. Ezek kemény szavak, de szükség van rájuk időnként. Nem kell a koplalástól félni, mert az Intenset étkezési program könnyen beleilleszthető a napi rutinba. Fontos információ, hogy dietetikusok segítségével került összeállításra, tehát kifejezetten egészséges. Valamennyire különbözik a nőknek és a férfiaknak kidolgozott diéta. A férfiak étrendje kicsivel több szénhidrátot és proteint tartalmaz.