Kyocera nyomtató munkacsoportos környezetbe

Kyocera nyomtató

A nagyobb volumenű tevékenységet folytató kis- és közepes irodáknak is kínál a Kyocera optimális irodatechnikai megoldásokat. Az ajánlottak között található az FS-6525MFP Kyocera nyomtató, közepesnek mondható teljesítménnyel, A3-as nyomtatási lehetőségével, továbbá hálózati csatlakozójával ideális munkacsoportos környezetbe is.

Ez a modell számos alapfunkcióval rendelkezik. Könnyen kezelhető, már alapkiépítésben tartalmaz hálózati (TCP/IP) nyomtatót. A 600×600 dpi-s felbontású szkenner, a duplex egység, a feladat szétválasztó és persze a dokumentumadagoló is alaptartozék.

Ez a Kyocera nyomtató percenként 24 darab A4-es, illetve 12 db A3-as dokumentum nyomtatására képes, karbantartási ciklusa 300 ezer A4-es oldal, élettartama 5 év vagy 500 ezer oldal. USB 2.0-ás portjának és 1000 Mbps sebességű hálózatának, továbbá az opcionálisan választható faxkártyának, bővíthető memóriafoglalatának, papírfiókjának, választható tűzős finisherének köszönhetően, teljes értékű fekete-fehér irodai lézernyomtató. A Kyocera nyomtató üzemeltetése gazdaságos és környezetbarát.