Látott már igazi korallt? Ez a gyöngy pont ilyen.

Piros korall

Piros korall

Amikor egy fontos eseményre készül valaki, igyekszik a ruhájához megfelelő ékszert viselni. Rengeteg mutatós nyakláncot illetve karkötőt lehet találni, de sajnos sokszor kell a magas árral szembesülni. Csalódás helyett, inkább készítse el saját kezűleg az ékszereket.

A piros korall kitűnő alapanyag, könnyen lehet vele dolgozni és akár a kezdők is sikereket tudnak elérni vele. Ez az ásványi típusú gyöngy kedvező áron vásárolható meg. Ahhoz, hogy valaki elkezdjen vele munkálkodni, nem kell kifejezetten nagy tehetsége legyen, csupán kis türelme és ambíciója.

A piros korall alapú gyöngyök ajánlottak hétköznapi valamint ünnepélyesebb alkalmakra egyaránt. A színe több más színvilághoz is passzol, ebből adódóan jól ki lehet használni. A piros korall fülbevalók alapanyagaként is tökéletes. Aki szemezget a gyöngyfűzés technikájával, annak ajánlott ezzel kezdeni, hiszen kifejezetten mutatós dolgokat lehet kihozni belőle. Számos minta alapján kézimunkázhat vele bárki, de a tapasztalatlanoknak érdemes mindig a legegyszerűbb formákkal kezdeni.