Legyen katonai mellény a túratársunk

Az ellenálló katonai mellény

Az ellenálló katonai mellény

Azok, akik gyakran járják a vidéket, vagy csak egyszerűen szeretnek túrázni, jól tudják, hogy fontos a megfelelő öltözet. Nem ritka az sem, hogy éppen egy állatot akarnak becserkészni és lefotózni, ha már alkalom adódik rá és a katonai mellény ebben akár segítségükre is lehet. Nemcsak minőségi és meleg anyagokból készülhet a ruházat, ami minden esetben óvja testünket a kihűléstől, hanem gyakoriak a hagyományosnak mondható terepmintázatok is.

Ezeknek olyan esetben lehet nagy hasznát venni, amikor lopakodva akarunk megközelíteni valamit, az erdő vagy éppen mező rejtekében maradva. A katonai mellény másik nagy előnye, hogy szabadon hagyja a kezünket, így van rá lehetőségünk, hogy akár gyorsan is mozoghassunk és nem kell attól tartanunk, hogy a karunk valamilyen akadályba ütközik.

Ez kifejezetten előny lehet olyan esetekben, amikor hirtelen kell előkapni a távcsövet vagy éppen a fényképezőgépet. Mindezek mellett, még a katonai mellény lehetőséget nyújt arra is, hogy a felhasznált eszközöket kényelmesen tudjuk szállítani magunkkal.