Lepje meg kicsinyét pedálos traktorral

Pedálos traktor

Pedálos traktor

A kisfiúknak többféle ajándékot lehet vásárolni. A pedálos traktor nagyszerű meglepetés lehet a 2 éves gyerek számára. Tud vele játszani kint a szabadban, amíg a szülők sétálnak mellette.

Ez nemcsak a gyermeknek ajándék, hiszen így a kicsit sem kell cipelni. A napi séta pedig nagyon jót tesz a szervezetnek, főleg ha azt a természetben lehet megejteni. A csemetéket ki kell ragadni az elektronika fogságából.

Természetesen sokkal könnyebb, ha megengedik nekik a televízió használatát, mivel leköti a figyelmüket, így az anyuka is tud koncentrálni a főzésre, takarításra, mosásra. A pedálos traktor azonban a levegőre csalogatja. Ez a kis szerkezet nem drága ajándék, hiszen pár ezer forintért megvásárolható.

Természetesen vannak drágább, extrább termékek is. Amennyiben szeret a kicsi a homokozóban játszani, akkor egy exkavátoros modellnek biztos nagyon fog örülni. A pedálos traktor által, akár felnőtt munkásnak képzelheti magát, így ki tudja a gyermek is élni kreatív vágyait, amikor például homokvárat épít.