A megbízható és precíz Zehnder Comfoair Q350

Zehnder Comfoair Q350

Eljött az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő hővisszanyerős szellőztető berendezések ideje! A németektől már megszokott precíz kialakítás és formatervezés, illetve a praktikumra való törekvés, természetesen ebben a szférában is megmutatja magát, amit a Zehnder Comfoair Q350 bizonyít a leginkább.

A márka töretlen népszerűsége és népes rajongótábora már önmagában garancia a minőségre, amit mi sem bizonyíthatna jobban, mint a termékcsalád legújabb tagja, a Zehnder Comfoair Q350. Az új fejlesztésű hőcserélőnek köszönhetően a termék teljesítménye és hatásfoka is magasabb a társaiénál. Változó keresztmetszetű légcsatornák, illetve a nagyobb felület jellemzi a Q350-et, az újdonság pedig az, hogy a legtöbb hasonló termékben megtalálható megkerülő ág ebben az esetben nincs jelen, már ami a berendezés belső kialakítását érinti.

A rendkívül helyigényes megkerülő ág elhagyásával a gyártó tökélyre fejlesztette a Zehnder Comfoair Q350 működését és kialakítását, hiszen az esetében a megfelelő zárásért egy zsalu felelős. Abban az esetben, ha a pénztárcája kapacitása nem engedi meg, hogy egy egész hővisszanyerős szellőztető berendezés mellett tegye le a voksát, még mindig vannak olyan megoldások, amelyek elnyerhetik a tetszését. A lakásszellőztető rendszer megszabadíthatja a kellemetlen párától, ezáltal sok jövőbeni problémától mentesítve Önt és a családját.

A fullasztó, nehéz, párás levegő köhögésre késztet, ami már magában is roppantul zavaró, de hosszútávon olyan komoly légzőszervi megbetegedésékhez is vezethet, mint az allergia. Az alacsony villamos fogyasztású berendezés tulajdonképpen egy kis ventilátor, ami folyamatosan friss és tiszta levegőhöz juttatja Önt, ráadásul roppantul jutányos áron. Ne hagyja, hogy a penész felüsse a fejét az otthonában, hiszen a szóban forgó fekete foltok nemcsak visszataszítóak, de nagyon egészségtelenek is a szervezetre nézv!. Kisebb lakásokban tökéletes megoldás a gazdaságos lakásszellőztető rendszer, a pozitív, kellemes hatás pedig nem várat magára sokat.