Megbízhatóan ragaszt a Keraflex Maxi s1

Keraflex Maxi s1 ragasztó habarcs

Keraflex Maxi s1 ragasztó habarcs

A burkolók, különösen a hidegburkolással foglalkozó szakemberek tudják igazán értékelni a megfelelő minőségű ragasztót. Később természetesen, a tulajdonos is véleményt mondhat annak függvényében, hogy feljöttek a leragasztott lapok vagy gond nélkül tartják az elemeket a forróságban és recsegő fagyban ugyanúgy.

Ilyen flexibilis cementkötésű ragasztó habarcs a Keraflex Maxi s1 jelzésű ragasztó is. Alkalmas bármilyen kerámia vagy kőlap ragasztására bel- és kültéren egyaránt, ahol hagyományos cementkötésű felület van.

A Keraflex Maxi s1 alkalmas nagyobb terhelésnek és forgalomnak kitett padlók burkolására és a feldolgozás során megmutatkozó előnye a csökkentett porzás is. Aljzatkiegyenlítés nélkül, maximum 15 mm rétegben hordható fel, nedvességre nem érzékeny a Keraflex Maxi s1 ragasztó, használható expandált polisztirol táblák, kőzet- és üveggyapot táblák pontszerű ragasztására is.

Jó tixotrópiája miatt alkalmazható nagyobb súlyú burkolólapok függőleges felületre történő ragasztásához is. Fontos a ragasztás előtt a felületek megtisztítása a portól, olajtól.