Mérőműszerek: a páratartalom mérő eszköz

Mérőműszerek

Az lpv.hu webshopban nem csupán a páramentesítő készülékek, a levegőtisztítók, a fúrógép akkumulátorok és az akkus csavarbehajtók vehetőek meg. Itt igen régóta megrendelhetőek a mérőműszerek is, amelyek lehetnek páratartalom, hőmérséklet, gáz, zajszint és lézeres távolság mérők egyaránt. Ezen mérőműszerek közül a legtöbben a páratartalom mérőt veszik meg.

Ennek a segítségével a lakás tulajdonosa például másodpercek alatt megtudhatja, hogy milyen magas az adott helyiségben a relatív páratartalom. A mérés előtt persze tudni kell, hogy a megfelelő páratartalom 50-55% között mozog. Ha egy adott szobában sokáig 65% fölött van a levegő nedvességszintje, akkor ott igen gyorsan kialakulhat a nehezen eltávolítható penész.

Az automata páramentesítő berendezés használatával folyamatosan szinten tarthatja a páratartalmat a lakástulajdonos. Emiatt majd nem kell tartania a káros penészgomba kialakulásától. A mérőműszerek ezen változatának hála mindig tudni lehet, hogy éppen melyik helyiségben kell alkalmazni a páramentesítőt. Az itt kapható mérőműszerek nem csak nívósak, de olcsók is.