Mikor kell a fényzselé?

Minőségi fényzselé

A manikűrt nem elég csak szépen elkészíteni, de az is nagyon fontos, hogy az ügyfél hosszú ideig élvezhesse azt, így biztosan visszatér majd Önhöz. A fényzselé lehet az egyik megoldás arra, hogy az elkészített köröm tartós legyen, viszont nemcsak erre jó, hiszen többfunkciós anyag.

Egyik rendeltetése, az előzőekben már említett tartósság növelése, mivel megfelelő védelmet nyújt az elszíneződés és kopás ellen. Másik szerepe pedig, hogy hosszú ideig képes megóvni a fényes és karcmentes felületet, így a manikűr még az utolsó pillanatban is úgy fog csillogni, mintha épp most készült volna el. Sokkal könnyebbé teszi a mindennapi feladatokat, hiszen a fényzselének nem árt sem mosogatás, sem a kertészkedés vagy egyéb külső hatás, így az ügyfél nyugodtan végezheti a napi feladatait.

A megfelelő fényzselé kiválasztása nem egyszerű feladat, de ha egyszer megtalálta az Önnek megfelelőt, akkor garantálhatja a gyönyörű és gyors munkavégzést. A Studio Flash kínálatában elég nagy a választék, így biztosan megtalálja a megfelelőt.