Bozótvágó

Minden kertben hasznos a bozótvágó

A téli időszakot leszámítva, a nedves és meleg környezetben a növények hajlamosak gyakran őrült ütemben fejlődésnek indulni. Ez előnyös, amikor a veteményről van szó, de amennyiben gyomok nőnek egy elhanyagolt területen, akkor komoly kihívást jelenthetnek.

Szerencsére van egyszerű megoldás a probléma kezelésére, a bozótvágó képében. Ez a kiváló berendezés segít elboldogulni, még a vastagabb fás szárú növényzettel is. Felszerelhető vágófejjel, damillal vagy fogas tárcsával, annak függvényében, hogy éppen milyen kihívás elé szeretnénk állítani. A bozótvágó szívét az erős motor adja, ami stabil meghajtást garantál. Intenzív használatra ugyanúgy megfelel, mint kisebb felületek letisztítására.

Az indítást a továbbfejlesztett Easy Start felhasználóbarát rendszer szolgáltatja. Vállhevederrel felvéve nem fog nehézséget jelenteni a cipelése. A bozótvágó kényelmes alkalmazását az antivibrációs rendszer biztosítja. A parasztplaza.hu oldalon megismerhető több kivételes típusa, ezek közül könnyen kiválasztható az egyedi igényekre szabott változat.