Mindenképpen megéri a repülőjegy Rómába megvásárlása

Repülőjegy Rómába

Repülőjegy Rómába

Ha Ön járt már valaha Olaszországban, akkor bizonyára tisztában van azzal, hogy a nagyobb városoknak igen kaotikus a közlekedésük Ezekre a helyekre csak akkor érdemes autóval elmennie, ha egyáltalán nem félti a kocsiját, illetve ha nem riad vissza az igen hosszú, tizenkét-tizennégy órás utaktól sem.

Ne feledje azonban, hogy egy repülőjegy Rómába nem drágább, mint a benzinköltség az olasz fővárosba, ezért az utazóknak érdemes elgondolkodniuk azon, hogy inkább otthon hagyják a kocsit, és a légiközlekedést választják, hiszen így az út mindössze 1 óra 50 percig tart.

Budapestről két fapados légitársaság, a WizzAir és a Ryanair is üzemeltet menetrendszerű járatokat az olasz fővárosba. Ha Ön már hamar foglal helyet a repülőn az interneten keresztül, akkor egyáltalán nem drága a repülőjegy Rómába.

Sajnos ezzel kapcsolatban pontos árat nem lehet mondani, hiszen rengeteg faktortól függ, hogy végül mennyibe fog kerülni a szóban forgó utazás. Tanácsos azonban összehasonlítani az árakat, mert ha valaki ügyes, akkor olcsó lesz számára a repülőjegy Rómába.