Minimális a zaj a víz-víz folyadékhűtőnél

Víz-víz folyadékhűtő

Víz-víz folyadékhűtő

A fűtést és a hűtést tekintve mindenképp olyan berendezések mellett kell dönteni, amelyek számtalan egyedi tulajdonsággal rendelkeznek. Itt főszerephez jut az energiatakarékosság, a helytakarékos jelleg és természetesen a minőség és strapabírás is.

Ezeknek maximálisan megfelel a víz-víz folyadékhűtő, amelyik az egyik legelterjedtebb szerkezetnek bizonyul a hűtést és a fűtést tekintve egyaránt. Igazán egyedülálló tulajdonsága abban rejlik, hogy kifogástalan energiaeredményesség érhető el vele, amelyhez hozzátartozik a hatékonyság és a tény, hogy ezentúl nem kell rengeteget költeni az ideális hőmérséklet megteremtésére.

A hűtőteljesítményüket tekintve fontos tudni, hogy ez 4,5–1532 kW-ig terjed, és teljesítménytől függően scroll-, csavar- vagy Turbocor centrifugál kompresszorral ellátva vehetőek meg. Aki már régóta fontolgatja a víz-víz folyadékhűtő megvásárlását, mindenképp tekintse meg a http://www.f2komplex.hu/termekeink/102-hidros-folyadekhuto weboldalt. Ez az áruház évek óta forgalmazza az igazán minőségi víz-víz folyadékhűtő termékeket.