Mobil klíma párátlanító funkcióval

Mobil klíma

Mobil klíma

Zavarja Önt a nyári forróság? A saját otthonában sem tud kellemesen pihenni a fülledt levegő miatt? Egy mobil klíma kiváló megoldást jelent erre a problémára. A bolthely.hu oldalon forgalmazott modell beépített termosztáttal rendelkezik, ami rendszeresen ellenőrzi a levegő állapotát, így folyamatosan biztosítja a megfelelő hőmérsékletet.

A mobil klíma egyszerűen szabályozható, hiszen könnyű kezelni a berendezésen található gombokkal, de a távirányító segítségével is. Mivel a készülék alján kerekek találhatóak, bármelyik helyiségbe egyszerűen beviheti és működtetheti. Amellett, hogy kellemes hőmérsékletet biztosít, a levegőt is tisztítja otthon vagy az irodában.

Nagyon ritka már az olyan helyiség, ahová nincs bereszelve egy légkondi. Az oldalon található mobil klíma párátlanító funkcióval is rendelkezik, ami megakadályozza a túl magas páratartalom következtében megjelenő penész kialakulását. Ha szeretné megrendelni ezt a praktikus és jó teljesítményű készüléket, akkor keresse a bolthely.hu webáruházat és helyezze a kosarába a megfelelő modellt!