Nagyteljesítményű Hitachi ütvefúró

Hitachi ütvefúró

Hitachi ütvefúró

Léteznek olyan szerszámok, amelyek a lakásfelújítás során egyszerűen elengedhetetlenek. Ilyenek például a csavarbehajtók, a fúrók, a vésők és az akkumulátoros eszközök. Ezeket, akár akciósan a szerszamgepwebshop.hu áruházból is megvásárolhatja. Többek között kedvezményes áron érhető el a nagyteljesítményű, lakásfelújításban verhetetlen Hitachi ütvefúró is. Nagyon sok esetben összekeverik a fúrókalapácsot az ütvefúróval. Azonban a két eszköz nem ugyanolyan munkafolyamatok elvégzésére alkalmas. Míg a fúrókalapáccsal lehet betont felverni, addig az ütvefúróval ez nem igazán engedélyezett, hiszen az eszközt rövid idő alatt tönkreteheti. Tehát, a két berendezés merőben eltér egymástól. Természetesen már léteznek olyan eszközök is, amelyek már kombinálják a fúrókalapács és a Hitachi ütvefúró technológiáját. Ezek általában más teljesítménnyel rendelkeznek, mint a normál Hitachi ütvefúró. A különleges ütvefúró nemcsak forgómozgást képes végezni, hanem ütőfunkcióval is ellátták.

A speciális eszközre jellemző, hogy az ütési energia a pneumatikus fúrókalapács ütés nagyságánál valamivel kisebb mértékű. Ez megint a kombinált termékeknél fordulhat elő, ezt ne felejtse el! A hagyományos Hitachi ütvefúró nagyszerű segítség, hiszen igen hasznos berendezésnek tekinthető. Az árucikket minden háztartásban fel lehet használni, ha a szükség úgy kívánja.

Az eszközt lehet fúróként is alkalmazni, ami olyan erős, hogy fába vagy fémbe egyaránt lehet lyukat fúrni általa. Amennyiben az ütőfunkciót nem szeretné használni, akkor egyszerűen kapcsolja ki. A Hitachi ütvefúró a csavarozáskor is nagy segítségnek számít, legyen szó ki- vagy becsavarozásról. A berendezésnél ahhoz, hogy ki vagy be tudjon csavarozni, csupán a forgásirányt kell átkapcsolni a megfelelő pozícióba.

A szerszamgepwebshop.hu webáruházban most nagyon jó áron tehet szert a különféle elektromos vagy akkumulátoros árucikkekre. Ha szeretné megkönnyíteni a házkörüli munkálatokat, akkor semmi esetre ne hagyja ki a kedvezményeket! Éljen a nagyszerű lehetőségekkel és szerezze be a Hitachi ütvefúró eszközt is!