Naperőmű tervezés és telepítés

Házi naperőmű

Házi naperőmű

Mi örülnénk a legjobban, ha egyre több környezetbarát energiatermelő egység jönne létre! Természetesen ez nekünk is munkát ad, de ennek haszna a foglalkoztatásunk felett van. Ugyanis a környezetvédelemről nemcsak beszélni kell, hanem cselekedni is.

A nagy tervek mellett, még mindig komoly erdőirtás folyik és a fosszilis tüzelőanyagok környezetkárosító hatásai hatalmasnak mondható, ráadásul globális szinten. A naperőmű kiváló alternatívát jelent. Ez a befektetés leginkább hosszútávon mutatja meg a hasznosságát. Mit ér a felhalmozott pénz, ha elfogy a levegő vagy az időjárási szélsőségek miatt szenvedünk el komoly károkat?

A környezet károsításának pedig ezek a következményei. A tiszta energiát termelő naperőmű, a megépítés után több tíz évig működik, ráadásul minimális karbantartást igényelve. A Nap energiája pedig egyelőre nem látszik kiapadni.

Cégünk a naperőmű teljes tervezési és kivitelezési fázisait vállalja. Abban is segítünk, hogy milyen engedélyeztetési eljárást kell lefolytatni a telepítéshez. Ezek mellett, az éppen aktuális pályázatokat is segítünk felkutatni, hiszen ez is a munkánk része.