lipidpótló testápoló

Nedvességpótlásban első a lipidpótló testápoló

Valószínűleg hallott már a koleszterinről, a ceramidokról és az esszenciális zsírsavakról, akár az étrend, akár a bőrápolási rutin részeként. A legtöbb ember nem tudja, hogy ez a három lipideknek nevezett vegyület már jelen van a bőrében és valójában jelentős szerepet játszik abban, hogy az miként néz ki és viselkedik.

A lipidpótló testápoló elsődleges célja tehát ezeknek az anyagoknak a bőrbe való juttatása. Az egészséges, fiatalos bőr bőségesen rendelkezik ezekkel a természetesen előforduló lipidekkel.

Ahogy öregszünk, a termelésük csökken és ez durva felületi textúrát, kellemetlen feszülést, fakóságot és a bőr teltségének elvesztését eredményezheti. A sérült védőgát hajlamosabb az irritációra és a vízveszteségre is.

Ezért fontos, hogy a lipid veszteség hatásait helyi kezeléssel ellensúlyozzuk, amiben a lipidpótló testápoló nagy segítségünkre lehet. Ez a készítmény a lipidek maximális koncentrációját tartalmazza optimális arányban. A lipidpótló testápoló jelentősen javítja a gyorsított öregedés legfontosabb látható jeleinek megjelenését.