Nyomtatható fólia a minőségi reklámozáshoz

Nyomtatható fólia

Nyomtatható fólia

Számtalan olyan hordozóanyag létezik, amire adatokat lehet felvinni. Persze nem titok, hogy ezek közül azok a legnépszerűbbek, amelyeket reklámozási célokra is fel lehet használni. A nyomtatható fólia tökéletes ebből a szempontból, mert nagyon ellenálló a külső hatásokkal szemben. A vizsgálatok szerint még a savakkal szemben sem éri a legtöbb esetben kár, úgyhogy a terméket abban az esetben is fel lehet használni, amikor kültéren kellene felrakni.

Azonban jó ha tudjuk, hogy a nyomtatható fólia körülbelül három évig használható kültéren, után pedig le kell cserélni. Azonban nem jelent problémát az sem, ha beltérre rakják ki, mert itt korlátlan ideig el tudja látni a funkcióját. Persze arra is kell ügyelni, hogy a terméket milyen ragasztóval rakja fel az ember, mert ez is sokat számít a használat során. A nyomtatható fóliát forgalmazó AKA Digitalmedia ezzel kapcsolatban fontos adatokat közöl a honlapján, úgyhogy ezeket az információkat érdemes megnézni, mielőtt valaki felteszi valahová ezt a terméket. Azt is meg kell említeni, hogy a termék matt és fényes változatban is megrendelhető, a hirdető céljainak megfelelően.

A típusok között vannak különbségek, úgyhogy mérlegelni kell azt, hogy az egyes szituációkhoz melyik megoldás a megfelelő. A nyomtatható fólia tekintetében egyébként létezik állandó felhelyezésű és visszaszedhető típus is attól függően, hogy mekkora időtartamra akarja az ember kihelyezni a terméket. Szerencsére a visszaszedhető típus nem hagy nyomot maga után. Az sem mindegy, hogy milyen felületre akarjuk felrakni a nyomtatható fóliát, mert ahol már volt korábban grafika,

ott bizony a szürke hátoldalú termékre lesz szükség. Azonban, ha még érintetlen a rész, akkor nyugodtan lehet használni a fehér hátoldalú változatot. A hengerelt monomer PVC-ből készült anyag egyébként nyolcvan mikor vastagságú, amit a pontos és helyes felhelyezés érdekében érdemes tudni. Az AKA Digitalmedia Kft. természetesen más típusú termékeket is forgalmaz, úgyhogy akkor is érdemes megnézni a kínálatot, ha esetleg az öntapadó, nyomtatható fólia valami miatt nem felelne meg a hirdető céljainak.