Praktikus szoptatós hálóing fajták

Szoptatós hálóing

Egy baba születése után az anyának a legfontosabb foglalatossága a gyermek táplálása lesz. Ehhez elsősorban nem cumisüveg kell, hanem egy kényelmes és szép szoptatós hálóing, amiben könnyedén megteheti az első lépéseket a kicsi anyatejes táplálásához. Aki még nem látott efféle hálóinget, az nem is tudja hányféle modell létezik.

Először is vannak azok, amelyek két oldalt, rejtett nyílással vannak ellátva. Ez akkor szuper, ha egész nap ágyban fekszik a gyerekkel, így nem zavar senkit ha véletlenül félrecsúszik a szoptatós hálóing nyílása. Vannak még azok a hálóingek, amelyek elöl vagy két oldalt gombosak.

Ezek akkor a legjobbak, ha már bizonyos idő telik el két étkezés között, így bátran járhat-kelhet benne az anyuka. Még vannak olyanok is, amelynek szimplán nagy a dekoltázsa. Ezt azzal szokták ellensúlyozni a gyártók, hogy tesznek be a dekoltázsba egy plusz bélést, így sokkal diszkrétebb lesz a viselése.

Már létezik olyan szoptatós hálóing is, ami egyfajta házasítása a hálóingnek és a melltartónak. Vagyis vállból lecsatolható a ruha eleje. Ezek nagyon mutatósak, viszont általában spagetti pánttal kaphatóak. Nagy hasznára válhatnak egy újdonsült anyukának a szexi fűzők, amelyek újra visszaadhatják a saját testük csodálatát és szeretetét.

Ugyanis egy ilyen esemény után a hölgyek minél hamarabb szeretnének visszazökkenni a régi kerékvágásba. Erre rásegíthet egy szép fűző vagy fehérnemű is, amivel újra csinosnak és kívánatosnak érezhetik magukat. A viselésükhöz azonban a 6 hét pihenőt érdemes kivárni és csak azután használni a szorosra húzható szexi fűzők valamelyikét.

Jó kis meglepetést okozhat a kedvesének azzal, hogy nem elnyúlt pizsamában vagy szoptatós hálóingben mutatkozik meg neki a hálószobában, hanem egy ilyen látványos darabban. Nem feltétlenül kell pirosra gondolni ilyenkor, hiszen fekete és fehér színben is vannak olyanok, amelyek igazán jól mutatnak. A fekete szexi fűzők remekül feldobhatóak még egy szép combig érő harisnyával, amit nem csak egyszer-kétszer tud majd használni.