Rendkívül fontos a vércsoport meghatározás gyorsteszt

Vércsoport meghatározás gyorsteszt

Vércsoport meghatározás gyorsteszt

Amikor külföldi munkát vagy tanulmányi lehetőséget kap valaki, illetve rosszabb esetben műtétre készül, akkor mindenképpen kérni szokták a vércsoport pontos meghatározását. Azonban olyankor is szükséges ez a vizsgálat, ha vércsoport diétába kezdene egy személy, de nem tudja pontosan, hogy mi a vércsoportja. Nos, Önnek bármi is legyen az oka ezek közül, az Egészségkapu Gyógycentrumban elvégezhető a vércsoport meghatározás gyorsteszt, így néhány percen belül már magával is viheti a pontos eredményt.

A vércsoport meghatározás gyorsteszt egy Serafol ABO+D kártya segítségével történik, amely az A, B és D antitesteket tartalmazó reagensek kimutatására képes. Első lépésként az adatait visszük fel a kártyára, úgymint név, dátum, aláírás, ezután az ujjbegyből vett négy csepp vért csöppentünk a kontroll helyére, majd minden csepp vérhez hozzáadunk egy csepp desztillált vizet. Ezt követően a cseppet össze kell mosni a reagenssel, és csupán 60 másodperc után az orvos már le is olvassa a kártyán megjelenő vércsoportot.

Ugye, milyen egyszerű a vércsoport meghatározás gyorsteszt?! Ennek a tesztnek az ára vizsgálattal együtt 3500 forintba kerül. A vércsoport meghatározása rendkívül egyszerű és gyors, ha szeretne jelentkezni erre a vizsgálatra, akkor hívja a következő telefonszámot: 0670/226-3024! Műtét, plasztikai, sebészeti beavatkozás, baleseti elsősegély vagy apasági teszt esetén nélkülözhetetlen a vércsoport meghatározása, de szervátültetés vagy vérátömlesztés esetében sem lehet kihagyni.

A szülészek számára is nagyon fontos ez a vizsgálat, hiszen az anya és a gyermek vérének esetleges eltérései veszélyeztethetik a magzat, illetve az újszülött egészségét. Úgyhogy sok esetben rendkívül lényeges a vércsoport meghatározása, amit nem szabad utolsó percre hagyni, hiszen életek függhetnek ettől. Végeztesse el Ön is ezt a fontos vizsgálatot, ugyanis sose lehet tudni, hogy mikor lesz rá égetően nagy szüksége. Várják Önt az Egészségkapu Gyógycentrum munkatársai Budapest III. kerületében.