Royal Canin macskatáp válogatott alapanyagokból

Royal Canin macskatáp

Royal Canin macskatáp

Ahhoz, hogy a macskák megőrizzék mozgékonyságukat és rátermettségüket, ami leginkább jellemzi ezeket a házi kedvenceket, szükségük van a megfelelő minőségű táplálékra. A házi koszt nem biztos, hogy fedezni tudja a szükségleteiket.

A Royal Canin macskatáp összetétele azonban pótolja az egészség megőrzéséhez szükséges tápanyagokat. A megfelelő arányú cukrok, zsírok és fehérjék mellett, a kedvenceink megkapják a szükséges vitaminokat, ásványi anyagokat és nyomelemeket is.

A Royal Canin macskatáp tehát segít a mozgékonyság és a jó közérzet megtartásában is, mindezek mellett pedig, az ásványi anyagok és egyéb összetevők hozzájárulnak ahhoz, hogy egészséges és fényes legyen a bundájuk is.

A Royal Canin macskatáp készítői tudják, hogy a cicáknak más-más igényeik vannak életük különböző szakaszában, ezért speciális eledelek is kaphatóak, de az idősebb állatok is részére is gyártanak könnyen emészthető tápokat. A szerető gazdik ezáltal könnyedén megtalálhatják kedvenceik számára az ideális tápokat.