Rugalmas gumi bója izgalmas versenyekhez

Rugalmas gumi bója

A mai modern világban rengeteg lehetőség adott a sportolásra, sok gyerek mégis inkább a házban ül és számítógépezik vagy a telefonját nyomkodja. Szülőként a mi feladatunk, hogy egészséges életmódra tanítsuk. Ha másként nem sikerül, akkor nekünk kell izgalmas kihívásokat kitalálni, amelyeknek a teljesítése közben nem is gondolnak arra, hogy ez lényegében a testmozgásról szó.

Például néhány rugalmas gumi bója segítségével különféle akadálypályákat építhetünk. Ezeken futva, biciklivel vagy éppen görkorcsolyával kell végighaladni. Elsőre nem is gondolná, hogy mennyi lehetőség rejlik ezekben a kellékekben.

Némi kreativitással, minden alkalommal új pályát lehet alkotni és mehet a családi vagy éppen baráti verseny. Ugyanis az ovis vagy iskolatársakat is át lehet hívni egy-egy ilyen partira, de a születésnapokon is be lehet vetni programként. A rugalmas gumi bója kis helyen elfér, hiszen egymásba lehet őket csúsztatni, így többet is lehet tartani otthon, hogy minél több kalandot biztosíthassanak a számunkra.